Основи психотерапії та психопрофілактики: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Форманюк, Юлія Валеріївна; Форманюк, Ю. В.; Форманюк, Юлия Валерьевна; Formaniuk, Yuliia V.; Лісовенко, Анна Федорівна; Лісовенко, А. Ф.; Лисовенко, Анна Федоровна; Lisovenko, Anna F. (Одеса : Фенікс, 2021)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Основи психотерапії та психопрофілактики» розроблено відповідно до навчального плану і складається з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до іспиту, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Основи психотерапії та психопрофілактики» допомагає студентам оволодіти системою початкових знань з психотерапії та психопрофілактики, а також забезпечує формування на цій основі професійно-психологічних вмінь, що є одним з важливих елементів у професійній підготовці та майбутній діяльності психолога. Матеріали призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальностями «Соціологія», «Психологія» та «Політологія».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Основы психотерапии и психопрофилактики» разработаны в соответствии с учебным планом и состоят из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, подготовки к экзамену, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Основы психотерапии и психопрофилактики» помогает студентам овладеть системой начальных знаний по психотерапии и психопрофилактики, а также обеспечивает формирование на этой основе профессионально-психологических умений, что является одним из важных элементов в профессиональной подготовке и будущей деятельности психолога. Материалы предназначены для студентов факультета психологии, политологии и социологии Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальностям «Социология», «Психология» и «Политология».

Educational and methodological recommendations for the course "Fundamentals of psychotherapy and psychoprophylaxis" are developed in accordance with the curriculum and consist of the curriculum of the course, guidelines for practical training, exam preparation, tasks for independent work, a list of recommended literature. Studying the discipline "Fundamentals of psychotherapy and psychoprophylaxis" helps students to master the system of initial knowledge of psychotherapy and psychoprophylaxis, and also provides the formation on this basis of professional psychological skills, which is one of the important elements in the professional training and future activities of a psychologist. The materials are intended for students of the Faculty of Psychology, Political Science and Sociology of the National University "Odessa Law Academy", studying in the specialties "Sociology", "Psychology" and "Political Science".
Форманюк Ю. В. Основи психотерапії та психопрофілактики: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів / Ю. В. Форманюк, А. Ф. Лісовенко. - Одеса : Фенікс, 2021. – 77 с.