Кваліфікуючі ознаки дезертирства - Касько, Т. Ю.; Kas’ko, T. Y. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено дослідженню кваліфікуючих ознак дезертирства, які закріплені в ч. 2 ст. 408 Кримінального кодексу України, – вчиненню діяння зі зброєю або групою осіб за попередньою змовою.
Касько Т. Ю. Кваліфікуючі ознаки дезертирства / Т. Ю. Касько // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 532-537.
Keywords: дезертирство; ч. 2 ст. 408 Кримінального кодексу України; дезертирство зі зброєю; група осіб; злочини проти порядку проходження військової служби; ч. 2 ст. 408 Уголовного кодекса Украины; дезертирство с оружием; группа лиц; преступления против порядка прохождения военной службы; desertion; p. 2 art. 408 of the Criminal Code of Ukraine; desertion with arms; group of persons; crimes against the order of passage of military service