Функції громадських організацій як суб'єктів адміністративного права у сфері публічного управління - Мацелик, Т. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті проаналізовано питання функцій громадських організацій як суб'єктів адміністративного права у сфері публічного управління, за допомогою публічного управління здійснюється вплив на всі сфери суспільного розвитку, втілюється державна політика розвитку країни.
Мацелик Т. О. Функції громадських організацій як суб'єктів адміністративного права у сфері публічного управління / Т. О. Мацелик // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.22-23.
Keywords: публічне управління; адміністративне право; функції громадських організацій; публічне адміністрування; правовідносини у сфері здійснення публічної влади