Складові професійної компетенції працівників оперативних підрозділів, які забезпечують протидію організованій злочинності - Яцкевич, Руслан; Яцкевич, Р.; Yatskevich, Ruslan (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Акцентована увага на питаннях необхідності наукового аналізу та дослідження окремих питань кадрового забезпечення оперативних підрозділів, які здійснюють протидію організованим формам злочинної діяльності. Виокремлена та охарактеризована система компетенцій, якими має володіти працівник оперативного підрозділу для ефективної організації роботи щодо протидії діяльності організованих злочинних угруповань.
Яцкевич Р. Складові професійної компетенції працівників оперативних підрозділів, які забезпечують протидію організованій злочинності. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 559-562. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33593.
Keywords: організована злочинність; організовані злочинні угруповання; оперативні підрозділи; оперативний працівник; компетенції