До питання про поняття адвокатської таємниці та наслідків її розголошення - Безмаленко, В. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджуються підходи до розуміння сутності адвокатської таємниці. Вивчається питання про межі дії адвокатської таємниці, а також здійснюється аналіз положень чинного законодавства України щодо можливості розголошення адвокатської таємниці.
Безмаленко В. В. До питання про поняття адвокатської таємниці та наслідків її розголошення / В. В. Безмаленко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 107-110.
Keywords: адвокат; адвокатська таємниця; розголошення адвокатської таємниці; наслідки; адвокатська діяльність; відповідальність