Концепты PERSONA и MENSCH в испано- и немецкоязычной картинах мира - Клименко, А. И.; Клименко, Ганна Іванівна; Klimenko, A. I.; Мамедова, А. И.; Мамедова, Алла Іванівна; Mamedova, A. I. (ВД "Гельветика", 2017)
Стаття присвячена вивченню концептів Persona maMensch в іспаномовній і німецькомовній картинах світу на прикладі іспанських і німецьких народних загадок. Велику увагу приділено вербалізації концептів у текстах загадок.

The given article is devoted to the study of the concepts of Persona and Mensch in the Spanish-speaking and German-speaking worlds by the example of Spanish and Germanfolk mysteries. Great attention is paid to the verbalization of concepts in the texts of riddles.
Клименко А. И. Концепты PERSONA и MENSCH в испано- и немецкоязычной картинах мира / А. И. Клименко, А. И. Мамедова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т. 2. – С. 79-82.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; концепт; вербалізація; профілізація; ментальна одиниця; concept; verbalization; profiling; mental unit