Відмінності в підготовці адвоката та прокурора до участі в судовому процесі - Пелешок, Т. С. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті проаналізовано взаємовідносини прокурора із захисником адвокатом у досудовому розслідуванні. Сформульовано відмінності та спільні риси які виникають між прокурором та адвокатом в судовому процесі.
Пелешок Т. С. Відмінності в підготовці адвоката та прокурора до участі в судовому процесі / Т. С. Пелешок // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 168-170.
Keywords: прокурор; адвокат; досудове розслідування; підготовка до судового процесу; кримінальне законодавство; спільні риси