Элементарные и цельные предложения в правовом дискурсе (на материале англоязычной документации по решениям административного трибунала Международной организации труда) - Капинус, Е. Л.; Капінус, Олена Леонідівна; Kapinus, E. L.; Kapinus, Olena L. (Одеса, 2017)
У статті розглядаються текстові одиниці однієї з областей правового дискурсу, які функціонують на синтаксичному рівні. Описуються лінгвістичні характеристики досліджуваних одиниць, а також їх вплив на комунікативні цілі дискурсу.

The article considers the text units of one of the Legal discourse areas, which function at syntactical level. The linguistic characteristics of the researched units as well as their impact on discourse’s communicative goals are described.
Капинус Е. Л. Элементарные и цельные предложения в правовом дискурсе (на материале англоязычной документации по решениям административного трибунала Международной организации труда) / Е. Л. Капинус // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 89-92.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; рекурентні ділянки; текстовий корпус; функція повідомлення; частотність; recurrent sites; text corpus; function of notification; frequency