Положення факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук про підготовку та захист кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів денної та заочної форми навчання : методичний посібник - Стрелковська, Ірина Вікторівна; Соловська, Ірина Миколаївна; Григор’єва, Тетяна Ігорівна; Гура, Володимир Ігорович; Розенвассер, Денис Михайлович (Одеса, 2023)
Нормативний документ для всіх випускників, їхніх керівників та рецензентів за спеціальностями: 014 Середня освіта (інформатика), 121 Інженерія програмного забезпечення, 122 Комп'ютерні науки, 123 Комп’ютерна інженерія, 125 Кібербезпека та захист інформації, 172 Електронні комунікації та радіотехніка.
Стрелковська І. В., Соловська І. М., Григор’єва Т. І., Гура В. І., Розенвассер Д. М. Положення про підготовку та захист кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів : методичний посібник / І. В. Стрелковська, І. М. Соловська, Т. І. Григор’єва, В. І. Гура, Д. М. Розенвассер ; Міжнар. гуманітар. ун-т. - Одеса, 2023. - 45 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28473
Keywords: нормативний документ; кваліфікаційна робота; зміст бакалаврської роботи; демонстраційний матеріал; правила подання кваліфікаційної роботи до захисту