До питання про зміст політологічної складової освіти у технічному ВНЗ - Перегуда, Є. В. (Одеса, 2017)
У статті розкрито особливості питання про зміст політологічної складової освіти у технічному ВНЗ.
Перегуда Є. В. До питання про зміст політологічної складової освіти у технічному ВНЗ / Є. В. Перегуда // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 14-16.
Keywords: політологія; освіта; освітні технології; політологічна складова освіти; ВНЗ; інноваційні технології навчання