Державна молодіжна політика як складова побудови соціальної держави - Панасюк, Віта Миколаївна; Панасюк, Вита Николаевна; Panasjuk, Vita M. (My University, 2013)
У статті пропонується погляд на державну молодіжну політику як складову процесу побудови соціальної держави в Україні. Також визначаються особливості реалізації соціальної політики щодо такої специфічної соціальної групи, як молодь, та проблем її реалізації.

Статья посвящена рассмотрению вопросов правового регулирования договорных отношений залога в гражданском законодательстве Украины. Проанализированы законодательные положения основных положений договора залога.

This article deals with the issues of legal regulation of contractual relations collateral civil legislation of Ukraine. Analyzed legislation guidelines pledge agreement.
Панасюк В. М. Державна молодіжна політика як складова побудови соціальної держави / В. М. Панасюк // Юридичний вісник. - 2013. - № 3. - С. 88-94.
Keywords: молодь; державна молодіжна політика; соціальна держава; соціальна політика; молодежь; государственная молодежная политика; социальное государство; социальная политика; young; state youth policy; social state; social policy