Грані права: ХХІ століття - (:unkn) unknown (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2018)
У збірнику містяться матеріали доповідей, присвячених актуальній проблематиці у різних галузях національного та міжнародного права, економіки, політології, соціології, інформаційних технологій і лінгвістикиї. Збірник спрямовано на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженнями молодих вчених. Представлені матеріали конференції відповідають сучасним тендеціям розвитку правової системи України і можуть бути корисними як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.
матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції
Грані права: ХХІ століття : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Одеса, 19 травня 2018 р.) У 2-х т. Т. 2 / за ред. Г. О. Ульянової ; уклад.: Ю. Д. Батан, М. В. Сиротко [та ін.] – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2018. – 562 с.
Keywords: конференція; право; юриспруденція; аграрне право; земельне право; екологічне право; кримінальне право; кримінологія; кримінально-виконавче право; кримінальне процесуальне право; криміналістика; економіка; лінгвістика права; політологія; соціологія; психологія; інформаційні технології; conference; law; jurisprudence; agrarian law; environmental law; criminal law; criminology; criminal executive law; Criminal procedural law; criminalistics; economics; linguistics; politology; sociology; psychology; informational technology; конференция; право; юриспруденция; аграрное право; земельное право; экологическое право; уголовное право; криминология; уголовно-исполнительное право; уголовное процессуальное право; криминалистика; экономика; лингвистика права; политология; социология; психология; информационные технологии