Методологія кваліфікації кримінальних правопорушень: навчально методичний посібник для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня; галузь знань – К «Безпека та оборона», спеціальність – К9 «Правоохоронна діяльність» - Попович О. В.; Томаш Л. В.; Возняковська К. А.; Попович Олена Василівна; Popovych Olena V.; Томаш Леонід Васильович; Tomash L. V.; Возняковська Крістіна Анатоліївна; Vozniakovska Kristina A. (Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Навчально-методичний посібник розроблений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Методологія кваліфікації кримінальних правопорушень», яка є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань – К «Безпека та оборона», спеціальність – К9 «Правоохоронна діяльність».
Методологія кваліфікації кримінальних правопорушень: навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня; галузь знань – К «Безпека та оборона», спеціальність – К9 «Правоохоронна діяльність» [Електронний ресурс] / Укл.: О. В. Попович, Л. В. Томаш, К. А. Возняковська. - Чернівці, 2025. - 107 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30755
Keywords: кримінальне правопорушення; методологія кваліфікації; кримінально-правова політика; судова практика; criminal offense; qualification methodology; criminal law policy; case law