Жіночі ініціативи у публіцистиці другої половини XIX ст. щодо розвитку освіти в Україні. - Петришина, Л.В.; Петришина, Л.В; Petrishina, L. (My University, 2011)
Article is devoted to the analysis of female political journalism of the second half of the ХІХth century and offers on granting of the right of education and its development in the Russian empire and in Ukraine.
Петришина. Л.В. Жіночі ініціативи у публіцистиці другої половини XIX ст. щодо розвитку освіти в Україні. / Л.В. Петришина // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 43. С. 275 - 285.
Keywords: Жіноча публіцистика другої половини ХIX ст.; Розвиток освіти в Україні другої половини XIX ст.; Освіта та її розвиток в Російській имперії та в Україні; Образование и его развитие в Российской империи и в Украине; Развитие образования в Украине второй половины XIX ст.; Женская публицистика второй половины XIX ст.