Особливості праці дистанційних працівників - Римар, Б. А.; Rimar, B. A. (Одеса : Фенікс, 2014)
Поява та збільшення чисельності так званих дистанційних працівників, які мають особливості щодо організації та умов праці, викликає необхідність визначення їхнього правового статусу, місця у системі правового регулювання праці. Отже, одним із завдань, що постає перед національним законодавцем, є завдання розробити та прийняти спеціальний нормативно-правовий акт про умови праці дистанційних працівників з урахуванням міжнародного досвіду.
Римар Б. А. Особливості праці дистанційних працівників / Б. А. Римар // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 449-450.
Keywords: особливості праці дистанційних працівників; нормами цивільного законодавства; особенности труда дистанционных сотрудников; нормы гражданского законодательства; трудовое право Украины; трудове право України; especially labor remote employees; the rules of civil law; Labor Law of Ukraine