Організація та діяльність присяжної адвокатури в роки становлення радянської влади - Іванова, Д. Р. (Одеса: Фелікс, 2013)
Стаття присвячена дослідженню організаційно-правових основ діяльності адвоката в судочинстві у радянській період із урахуванням політично-державного впливу.
Іванова Д. Р. Організація та діяльність присяжної адвокатури в роки становлення радянської влади / Д. Р. Іванова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.69-71.
Keywords: адвокат; захисник; правозахисник; колегія правозахисників; Українська Центральна Рада; Українська Народна республіка