Робоча програма навчальної дисципліни Машинне навчання. Галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка». Спеціальність 014.09 – «Середня освіта (Інформатика)». Освітня програма «Інформатика та програмування». Другий (магістерський) рівень - Русу, Олександр Петрович (Одеса, 2024)
Дисципліна «Машинне навчання» знайомить здобувачів з особливостями використання алгоритмів та методів машинного навчання. При вивченні дисципліни особливу увагу приділяється питанням алгоритмізації та програмної реалізації методів та технологій, що розглядуються у цій дисципліні. Завдання дисципліни полягає в отриманні здобувачами важливих компетенцій з питань розвитку існуючих і використанню нових підходів проектування, розробки та використання засобів машинного навчання, а також засвоєнні методів їх підготовки для практичного застосування.
Русу О. П. Робоча програма навчальної дисципліни Машинне навчання. Галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка». Спеціальність 014.09 – «Середня освіта (Інформатика)». Освітня програма «Інформатика та програмування». Другий (магістерський) рівень / О. П. Русу ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. – 12 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28506
Keywords: сфера розробки та використання засобів машинного навчання, організації рішень на основі окремих компонентів машинного навчання, їх способів налаштування та тестування в практичних умовах