Характеристика підзаконних нормативно-правових актів у сфері оборони - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті здійснено аналіз підзаконних нормативно-правових актів, якими врегульовано відносини у сфері оборони. Автором наголошено на недоліках цих актів та запропоновано зміни та доповнення до деяких із них.

Характеристика подзаконных нормативно-правовых актов в сфере обороны. В статье осуществлен анализ подзаконных нормативно-правовых актов, которыми урегулированы отношения в сфере обороны. Автором отмечено недостатках данных актов и предложены изменения и дополнения в некоторые из них.

Characteristics of subordinate normative acts in the field of defense. In this scientific article the analysis of regulatory legal acts which regulated relations in the field of defense. The author emphasized the disadvantages of these acts and proposed amendments to some of them.
В. В. Сокуренко Характеристика підзаконних нормативно-правових актів у сфері оборони / В. В. Сокуренко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 16-22.
Keywords: оборона; національна безпека України; правове регулювання; держава; національна безпека і оборона; оборона; национальная безопасность Украины; правовое регулирование; государство; национальная безопасность и оборона; defense; national security of Ukraine; legal regulation; state; national security and defense