Окремі аспекти прокурорського нагляду за дотриманням прав і законних інтересів осіб, засуджених до позбавлення волі - Іскендеров, Ельчін Фірдовсієвич, огли; Искендеров, Эльчин Фирдовсиевич, оглы; Iskenderov, Jel'chin (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The article is sanctified to t h e p r e s s i n g q u e s t i o n s of i m p r o v e m e n t of legal principles of r e a l i z a t i o n of public p r o s e c u t i o n s observance over observance t h e p e r s o n s r i g h t s a n d legal i n t e r e s t s s e n t e n c e d to i m p r i s o n m e n t . D r a w n conclusion about expedience of legislation d e v e l o p m e n t t h e r i g h t s of p r i s o n e r s by m e a n s of Public P r o s e c u t i o n s .
Іскендеров Е. Ф., огли. Окремі аспекти прокурорського нагляду за дотриманням прав і законних інтересів осіб, засуджених до позбавлення волі // Е. Ф. Іскендеров огли // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 592-600.
Keywords: прокурорський нагляд; засуджені; дотримання прав; кореспонденція; колонія; прокуратура; прокурорский надзор; осужденные; соблюдение прав; directorate of public p osecutions; prisoners; observance of rights; office of public prosecutor