Право збройних конфліктів неміжнародного характеру: основні етапи кодифікації та прогресивного розвитку - Кузьмін, Едуард Едуардович; Кузьмин, Эдуард Эдуардович; Kuzmin, Eduard Eduardovych (Republica Moldova : Tipocart Print, 2016)
Стаття присвячена дослідженню та узагальненню наукових ідей щодо основних етапів кодифікації та прогресивного розвитку права збройних конфліктів неміжнародного характеру, визначенню конкретних історичних періодів розвитку норм права внутрішніх збройних конфліктів, збройних конфліктів неміжнародного характеру, їх темпорального окреслення, а також встановленню їх місця, ролі та значення для міжнародного гуманітарного права і права збройних конфліктів.

Статья посвящена исследованию и обобщению научных идей касательно основных этапов кодификации и прогрессивного развития права вооруженных конфликтов немеждународного характера, определению конкретных исторических периодов развития норм права внутренних вооруженных конфликтов, вооруженных конфликтов немеждународного характера, их темпорального очерчения, а также установлению их места, роли и значения для международного гуманитарного права и права вооруженных конфликтов.

The article is devoted to the research and generalization of scientific ideas about the main stages of codification and progressive development of the law of armed conflict of non-international character, the definition of specific historical periods of the development of the law of internal armed conflicts and armed conflicts of non-international character, their temporal delineation and establishment of their place, role and importance for international humanitarian law and the law of armed conflict.
Кузьмін Е. Право збройних конфліктів неміжнародного характеру: основні етапи кодифікації та прогресивного розвитку / Едуард Кузьмін // Jurnalul juridic national: teorie şi practică = Национальный юридический журнал: теория и практика = National law journal: theory and practice. – 2016. – № 3. – С. 206-209.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; основні етапи кодифікації та прогресивного розвитку права збройних конфліктів неміжнародного характеру; історичні періоди кодифікації та прогресивного розвитку права внутрішніх збройних конфліктів; основные этапы кодификации и прогрессивного развития права вооруженных конфликтов немеждународного характера; исторические периоды кодификации и прогрессивного развития права внутренних вооруженных конфликтов; main stages of codification and progressive development of the law of armed conflict of non-international character; historical periods of codification and progressive development of the law of internal armed conflict