Європейське кримінальне право та процес = European Criminal Law and Procedure : посібник - Бонфіс, Ф.; Bonfis, F.; Кателан, Н.; Katelan, N.; Крюссманн, Т.; Kriussmann, T.; Соулоу, К.; Soulou, K.; Шведас, Г.; Shvedas, H. (Одеса : Гельветика, 2022)
Навчальний посібник присвячено засадам європейського кримінального права та процесу, дії кримінального права в просторі та часі, загальну частину матеріального кримінального права, окремим сферам реформи кримінального права, потерпілим у кримінальному провадженні, відновному правосуддю у кримінальних справах, угодам шляхом переговорів як альтернативі покаранню. Призначено для студентів спеціальностей 081 «Право» та 293 «Міжнародне право», аспірантів, викладачів закладів вищої юридичної освіти, а також для суддів, прокурорів, слідчих, адвокатів, представників інших юридичних професій.
Європейське кримінальне право та процес = European Criminal Law and Procedure : посібник / Ф. Бонфіс, Н. Кателан, Т. Крюссманн, К. Соулоу, Г. Шведас ; тех. ред. Ю. Батан; під ред. Г. Шмельцер, Т. Крюссманн. – Одеса : Гельветика, 2022. – 156 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24892
Keywords: право; віктимізація; Європейський Союз; європейське кримінальне право; права людини; right; victimization; European Union; European criminal law; human rights; CRIMHUM