Поліцейська діяльність : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавра у Національному університеті «Одеська юридична академія», галузь знань 26 «Цивільна безпека», спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність» - Кубаєнко, Андрій Володимирович; Крижановська, Олена Володимирівна; Колодін, Денис Олексійович; Яцкевич, Руслан Вячеславович (Одеса : Астропринт, 2025)
Методичні рекомендації містять систематизований перелік тем, передбачених навчальною програмою, завдання для виконання під час практичних занять, а також посилання на міжнародні та національні нормативно-правові акти й рекомендовані джерела наукової літератури. Рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти першого рівня галузі знань 26 «Цивільна безпека», спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність».
Поліцейська діяльність : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавра у Національному університеті «Одеська юридична академія», галузь знань 26 «Цивільна безпека», спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність» / А. В. Кубаєнко, О. В. Крижановська, Д. О. Колодін, Р. В. Яцкевич ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Астропринт, 2025. – 112 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.31441
Keywords: поліцейська діяльність; нормативно-правові засади поліцейської діяльності; захист прав і свобод громадян; протидія злочинності та адміністративним правопорушенням; забезпечення публічної безпеки й порядку під час масових заходів; домашнє насильство; правопорушення серед неповнолітніх