Визначення типу репрезентативної системи у дітей шкільного віку - Касько, В.В.; Форманюк, Ю.В. (Одеса, 2022)
У роботі розглянуто репрезентативну систему у дітей шкільного віку та досліджено динаміку її формування.Виявлено поняття репрезентативної системи. Проведено тестування для виявлення у відсотках наявності переважаючої системи.
Касько В.В., Форманюк Ю.В. Визначення типу репрезентативної системи у дітей шкільного віку / В. В. Касько., Ю. В. Форманюк // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.97-102. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: репрезентативна система; діти шкільного віку; динаміка; статистика; інформація