Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Теорія інформації та кодування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Теорія інформації та кодування» Розенвассер Денис Михайлович. 2. Розенвассер Д.М., Соловська І.М. Теорія інформації та кодування : навчально-методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Розенвассер Д.М., Соловська І.М. Кафедри комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 16 с. 3. Розенвассер Д.М. Теорія інформації та кодування. Конспект лекцій [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 61 с. 4. Розенвассер Д.М. Теорія інформації та кодування : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання]; Кафедра комп'ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 22 с. 6. Робоча програма навчальної дисципліни «Теорія інформації та кодування» Розенвассер Денис Михайлович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Теорія інформації та кодування» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32494