Довірча власність як вид забезпечення зобов'язань у вітчизняному цивільному праві. - Коломієць, Вікторія Миколаївна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті проаналізовано визначення особливостей права довірчої власності як одного із способів забезпечення виконання зобов'язання у цивільному праві України. Підсумовано, що введення у правову систему України такого інституту як право довірчої власності має стабілізувати ситуацію на кредитному ринку та сприяти прогресивному розвитку цивільного законодавства.
Коломієць В. М. Довірча власність як вид забезпечення зобов'язань у вітчизняному цивільному праві. / В. М. Коломієць // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 104-108.
Keywords: право довірчої власності; способи забезпечення виконання зобов'язання; застава; титульне забезпечення виконання зобов'язання