Правовое регулювання суспільних відносин України в період Гетьманату П. Скоропадського - Кравчук, Микола Володимирович; Кравчук, Николай Владимирович; Kravchuk, Mykola V. (My University, 2009)
У даній статті аналізується масив законодавчих актів, що регулює базові суспільні відносини в період Гетьманату П.Скоропадського, основи організації та правового закріплення діяльності військово-суднових інституцій України в зазначений період, їх повноваження і структура.

В данной статье анализируется массив законодательных актов, регулирующий базовые общественные отношения в период Гетьманата П. Скоропадского, основы организации и правового закрепления деятельности военно-судовых институций Украины в указанный период, их полномочия и структура.

This article examines an array of laws regulating the basic social relations between Hetmanatu P. Skoropadsky, the legal basis for the organization and consolidation of military court institutions in Ukraine during this period, their powers and structure.
Кравчук М. В. Правовое регулювання суспільних відносин України в період Гетьманату П. Скоропадського / Кравчук М. В. // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С. 144-152.
Keywords: Гетьманат П. Скоропадського; нормативно-правові акти доби Гетьманату П. Скоропадського; військове судівництво доби Гетьманату П. Скоропадського; Вищий військовий суд доби Гетьманату П. Скоропадського; Гетьманат П. Скоропадского; нормативно-правовые акты периода Гетманата П. Скоропадского; военное судопроизводство периода Гетманата П. Скоропадского; Высший военный суд периода Гетманата П. Скоропадского; Hetmanate P. Skoropadsky; normative legal acts period Hetmanate P. Skoropadsky; Military trial period Hetmanate P. Skoropadsky; The Supreme Military Court period Hetmanate Skoropadsky