Реформування цивільного процесуального права в умовах інтеграційних процесів в Україні - Голубєва, Неллі Юріївна; Гусаров, Костянтин Володимирович; Андронов, Ігор Володимирович; Андронова, Вікторія Артурівна; Апалькова, Інна Сергіївна; Бут, Ілля Олександрович; Волкова, Наталія Василівна; Гонгало, Регіна Францівна; Дрогозюк, Крістіна Борисівна; Іліопол, Інна Михайлівна; Корнілова, Людмила Іванівна; Кравцов, Сергій Олександрович; et al. (Одеса : Фенікс, 2020)
У збірнику містяться матеріали доповідей, які приясвячені новелам цивільного судочинства України. Збірник доповідей розрахований на наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти, юристів-практиків, а також усіх, хто цікавиться сучасними питаннями цивільного судочинства України.
Реформування цивільного процесуального права в умовах інтеграційних процесів в Україні : Матер. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції ім. Ю. С. Червоного (Одеса, 18 грудня 2020 р.) [Електронне видання] / за заг. ред. д.ю.н., професора Н. Ю. Голубєвої. – Одеса : Фенікс, 2020. – 85 c.