Іномовлення як інструмент державної комунікативної політики України - Демченко, С. О. (Одеса, 2016)
В статті йдеться про виникнення, нинішній стан і перспективи розвитку іномовлення як інструменту державної комунікативної політики України.
Демченко С. О. Іномовлення як інструмент державної комунікативної політики України / С. О. Демченко // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 174-176.
Keywords: іномовлення; держава; комунікація; політика; Україна; комунікативна політика