Правове регулювання надання державної фінансової підтримки підприємцям: проблеми та напрямки вдосконалення - Князьков, В. В.; Knyazkov, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено дослідженню правового регулювання надання державної фінансової підтримки підприємцям, визначенню проблем у такому регулюванні та визначенню напрямків його вдосконалення.
Князьков В. В. Правове регулювання надання державної фінансової підтримки підприємцям: проблеми та напрямки вдосконалення / В. В. Князьков // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 220-224.
Keywords: державна фінансова підтримка; суб’єкти підприємницької діяльності; государственная финансовая поддержка; public financial support; subjects of entrepreneurial activity