Оценочные понятия в уголовно-правовых нормах - Костина, Т. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
Статтю присвячено дослідженню проблем визначення та перспектив застосування оціночних понять у кримінально-правових нормах. Аргументовано, що зміст оціночних понять в кримінальному праві є відносно визначеним. Охарактеризовано оціночні поняття в кримінально-правових нормах.
Костина Т. В. Оценочные понятия в уголовно-правовых нормах / Т. В. Костина // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.303-306.
Keywords: оціночні кримінально-правові поняття; кримінальний закон; зміст оціночного поняття; кримінально-правова норма; правозастосування