Адвокатська етика - Галашевський, Є. І. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті зазначено, що етика адвоката є важливою складовою юридичної етики, вказано, що професія адвоката має своїм об'єктом людину, торкається її інтересів, прав, приватного життя, тому дослідження моральних аспектів і проблем адвокатської діяльності має сьогодні першочергове значення.
Галашевський Є. І. Адвокатська етика / Є. І. Галашевський // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 314-315.
Keywords: мораль; етика; право; відповідальність; честь; гідність; правила адвокатської етики; закон