Деякі конфлітологічні аспекти дій російської влади на Північному Кавказі - Бондар, Олександр Миколайович; Бондарь, Александр Николаевич; Bondar', А. (My University, 2013)
The article deals with conflict situations at the Northern Caucasus and Russian authorities activity for addressing problems in political, economic, religious, ethnic, legal and military spheres at this region.
Бондар О. М. Деякі конфлітологічні аспекти дій російської влади на Північному Кавказі / О. М. Бондар // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2013. – Вип. 48. – С. 194-199.
Keywords: конфліктні ситуації на Північному Кавказі; дії російської влади з вирішення проблемних питань Північного Кавказу; політичний, економічний, релігійний, етнічний, правовий, військовий конфлікти на Північному Кавказі; конфликтные ситуации на Северном Кавказе; действия российских властей по решению проблемных вопросов Северного Кавказа; политический, экономический, религиозный, этнический, правовой, военный конфликты на Северном Кавказе; conflicts in the North Caucasus; the Russian authorities to address the problematic issues of the North Caucasus; political, economic, religious, ethnic, legal, military conflict in the North Caucasus