Теорія та практика аналітичної роботи у професійній діяльності юриста : методичні вказівки до виконання практичних і самостійних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» на факультеті цивільної та господарської юстиції Національного університету «Одеська юридична академія», галузь знань 08 «Право», спеціальність 081 «Право» - Цехан Дмитро Миколайович; Гресь Юлія Олегівна; Чернов Олександр Віталійович (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Теорія та практика аналітичної роботи у професійній діяльності юриста». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Цехан Д. М., Гресь Ю. О., Чернов О. В. Теорія та практика аналітичної роботи у професійній діяльності юриста : метод. вказ. до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступ. «бакалавр» на ф-ті цивіл. та господар. юстиції у НУ «Одес. юрид. академія» в галузі знань 08 «Право» за спец. 081 «Право» [Електронне видання] / Д. М. Цехан, Ю. О. Гресь, О. В. Чернов ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 36 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27771
Keywords: Поняття значення та функції аналітичної роботи у професійній діяльності юриста; Основні методи сучасної аналітичної роботи; Психологічні основи аналітичної роботи; Аналітичні продукти та напрями їх використання у професійній діяльності юриста; Кримінальний аналіз як само- стійний напрям роботи правоохоронних органів