Щодо кодифікації екологічного законодавства України - Рутковська, Анастасія Русланівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті аналізується необхідність кодифікування законодавства у сфері охорони довкілля, що відбуваються у нашій державі.
Рутковська А. Р. Щодо кодифікації екологічного законодавства України / А. Р. Рутковська // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 163-165.
Keywords: кодифікація; охорона довкілля; Екологічний кодекс України; владні повноваження