Щодо конституційності обмежень права акціонерів банку оскаржувати в суді рішення Національного банку України про визнання банку неплатоспроможним - Подцерковний, Олег Петрович; Подцерковний, О. П.; Podtserkovnyi, Oleh P. (Одеса : Гельветика, 2019)
Щодо конституційності обмежень права акціонерів банку оскаржувати в суді рішення Національного банку України про визнання банку неплатоспроможним.

Concerning the constitutionality of restrictions on the rights of bank shareholders to challenge in court the decision of the National Bank of Ukraine to declare bank in solvent.
Подцерковний О. П. Щодо конституційності обмежень права акціонерів банку оскаржувати в суді рішення Національного банку України про визнання банку неплатоспроможним / О. П. Подцерковний // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 2. - С. 22-26.
Keywords: права акціонерів банку; визнання банку неплатоспроможним; конституційність обмежень права акціонерів банку; оскаржування рішень Національного банку України; стабільність банкової системи; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; shareholders' rights bank; declaring the bank insolvent; the constitutionality of restrictions rights of the bank's shareholders; appeals decisions of the National Bank of Ukraine; stability of the banking system