О нравственных аспектах в деятельности криминальной милиции по делам детей как оперативного подразделения - Зуенко, Е. Ф. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті зроблено висновки, що було б раціональним і більш ефективним покласти на кримінальну міліцію з справ дітей задачі профілактики правопорушень серед підлітків, а вирішення проблеми розкриття злочинів, в тому числі з застосуванням методів оперативно-розшукової діяльності доручити співробітникам оперативних підрозділів інших служб органів міліції.
Зуенко Е. Ф. О нравственных аспектах в деятельности криминальной милиции по делам детей как оперативного подразделения / Е. Ф. Зуенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.274-275.
Keywords: моральні аспекти; діяльність кримінальної міліції; неповнолітні; оперативні підрозділи