Українська мова (за професійним спрямуванням) : навчально-методичний посібник - Мамич, Мирослава Володимирівна; Мамич, М. В.; Mamych, Myroslava V. (Одеса : Фенікс, 2023)
Пропонований посібник побудований згідно з вимогами нової програми курсу «Українська мова (за професійним спрямуванням)». Складається він із програми, лекційного матеріалу, планів практичних занять, методичних рекомендацій для викладачів, що проводять практичні заняття, тем і завдань для самостійної роботи, списку пропонованої літератури. Посібник допоможе студентам оволодіти професійною мовою – усною та писемною та піднести загальний рівень мовної культури. Орієнтує на правила правопису, граматики, орфоепії, вживання розділових знаків; подає рекомендації щодо складання тексту ділових паперів. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів.
Мамич М. В. Українська мова (за професійним спрямуванням) : навчально-методичний посібник., 3-тє вид.: доповнене і перероблене / М. В. Мамич. – Одеса : Фенікс, 2023. – 86 с.- Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.26524
Keywords: професійна мова; мовна культура; ділові папери; професійне спілкування; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics