Особливості відбудови авторитарного режиму в сучасній Російській Федерації - Панасюк, Валентин Анатолійович; Панасюк, Валентин Анатольевич; Panasyuk, Valentin A. (Одеса : Фенікс, 2014)
У статті аналізується внутрішня політика РФ в період президентства і прем’єрства Путіна, розглядаються позитивні та негативні явища наслідків трансформаційних процесів в Росії.

В статье анализируется внутренняя политика РФ в период президентства и премьерства Путина, рассматриваются положительные и отрицательные явления последствий трансформационных процессов в России.

This article analyzes the internal politics of the period of presidency and prem’er Vladimir Putin discussed the positive and negative consequences of the phenomenon of transformation processes in Russia.
Панасюк В. А. Особливості відбудови авторитарного режиму в сучасній Російській Федерації / В. А. Панасюк // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукраїнський центр гендерних проблем. – Одеса : Фенікс, 2014. – Вип. 53. – С. 225-233.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; внутрішня політика РФ; президентство і прем’єрство Путіна; трансформаційні процеси; авторитарний режим; Росія епохи В. Путіна; внутренняя политика РФ; президентство и премьерство Путина; трансформационные процессы; авторитарный режим; Россия эпохи В.Путина; internal politics of Russia; Putin's presidency and premiership; transformation processes; authoritarian regime; Russia Putin era