Інформаційне суспільство: проблеми та перспективи : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Одеса, НУ «ОЮА» 22 травня 2026 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Всеукраїнська науково-практична конференція «Інформаційне суспільство: проблеми та перспективи» присвячена розгляду актуальних питань розвитку інформаційного суспільства в Україні та у світі. До участі у конференції запрошені здобувачі вищої освіти, аспіранти, молоді вчені, викладачі та науковці. Конференція проводиться на базі Національного університету «Одеська юридична академія».
Інформаційне суспільство: проблеми та перспективи : матеріали ХІ Всеукр. наук.-практич. конф. (м. Одеса, НУ «ОЮА» 22 трав. 2026 р.). Одеса, 2026. 175 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33389
Keywords: поліглотна стійкість; мікросервісна архітектура; бази даних; polyglot persistence; кінцева консистентність; event-driven architecture; Apache Kafka; масштабованість систем; відмовостійкість; хмарні обчислення; розподілені системи; керування даними; microservice architecture; databases; eventual consistency; system scalability; fault tolerance; cloud computing; distributed systems; data management; data storage technologies