Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Позитивна психологія", з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Позитивна психологія» Єрмакова Світлана Станіславівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Позитивна психологія» Єрмакова Світлана Станіславівна. 3. Єрмакова С.С. Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Позитивна психологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : Міжнар. Гуманітар. ун-т, 2024. 39 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Позитивна психологія", зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29434