Зловживання правами при здійсненні речових прав - Корнеєва, Євгенія Михайлівна (Одеса: Фенікс, 2021)
Стаття присвячена визначенню розуміння понятя зловживання цивільними правами в Україні, зміст якого має відповідати міжнародним стандартам, а також враховувати національні особливості та стандарти. У статті досліджено основні нормативні джерела вітчизняного та міжнародного законодавства.
Корнеєва Є. М. Зловживання правами при здійсненні речових прав / Є. М. Корнеєва // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 28-31.
Keywords: право; цивільне право; суб'єктивне право; зловживання правом; шикана