Технологічні аспекти використання мережі Інтернет під час розслідування злочинів - Панасюк, Артур Олексійович; Панасюк, А. О.; Панасюк, Артур Алексеевич; Panasiuk, Artur O. (Одеса : Гельветика, 2017)
У статті досліджено історичні та сучасні технологічні аспекти використання мережі Інтернет під час розслідування злочинів з урахуванням інструментального, змістового, функціонального підходів. Розглянуто трансформацію терміна «мережа Інтернет» і розширення його змісту, виокремлено власне визначення поняття «мережа Інтернет». Сформовані чинники генерації розвитку мережі Інтернет.

В статье исследованы исторические и современные технологические аспекты использования сети Интернет при расследовании преступлений с учетом инструментального, содержательного, функционального подходов. Рассмотрены трансформация термина «сеть Интернет» и расширение его содержания, выделено собственное определение понятия «сеть Интернет». Сформированы факторы генерации развития сети Интернет.

The historical and modern technological aspects of using the Internet in the investigation of crimes, taking into account instrumental, content and functional approaches, are investigated. The transformation of the term “Internet network” and the growth of its content are consid-ered, the definition of “Internet network” is defined. Generated factors of Internet development generation.
Панасюк А. О. Технологічні аспекти використання мережі Інтернет під час розслідування злочинів / А. О. Панасюк // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 267-275.
Keywords: мережа Інтернет; онлайн-мережа; розслідування злочинів; технологічний аспект; підхід; зміст; сеть Интернет; онлайн-сеть; расследование преступлений; технологический аспект; подход; содержание; Internet network; online network; crime investigation; technological aspect; approach; conten; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE