Важность философской ориентации - Ивакин, А. А. (Одеса, 2016)
В статті розкрито актуальні проблеми, пов'язані з світоглядною орієнтацією людини, з осмисленням нею свого місця і ролі в суспільстві, а також з відповідальністю за власні вчинки, за правильний вибір форм та напрямків власної діяльності. І тут чи не найголовніша роль належить філософії.
Ивакин А. А. Важность философской ориентации / А. А. Ивакин // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 101-105.
Keywords: філософія; філософська орієнтація; світогляд; буття; людина; світ