Правові засади вирощування ГМ-рослин в Україні за Законом України «Про основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року» - Піддубна, Д. С.; Поддубная, Д. С.; Piddubna, D. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Наукова робота присвячена детальному вивченню нормативних положень, закріплених в Законі України «Про основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року», адже саме досліджуваний нормативно-правовий акт займає друге місце після Закону України «Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів» у сфері регулювання суспільних відносин, пов’язаних із генетично модифікованими організмами.
Піддубна Д. С. Правові засади вирощування ГМ-рослин в Україні за Законом України «Про основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року» / Д. С. Піддубна // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 292-298.
Keywords: генетично модифіковані організми; ГМ-рослини; стратегія; екологічна політика; земельні угіддя сільськогосподарського призначення; генетически модифицированные организмы; ГМ-растения; стратегия; экологическая политика; земельные угодья сельскохозяйственного предназначения; genetically modified organisms; GM-plants; strategy; ecological policy; ground grounds of agricultural mission