Щодо питання зміни та припинення договору про сплату аліментів на дитину - Верховець, Ксенія Сергіївна; Верховец, Ксения Сергеевна; Verkhovets, Ksenija S. (My University, 2014)
В статті досліджуються проблеми зміни та припинення договору про сплату аліментів на дитину. Приділено увагу питанню розірвання та визнання недійсним правочину. Крім того, проаналізовано судову практику, що склалася у справах про зміну або припинення зазначеного договору.

В статье исследуются проблемы изменения и прекращения договора об уплате алиментов на ребенка. Уделено внимание вопросу расторжения и признания недействительной сделки. Кроме того, проанализирована судебная практика, сложившаяся в связи с рассмотрением дел об изменении или прекращении указанного договора.

The article is about the problems of changing or terminating a child support agreement. Attention is paid to the issue of termination and the invalidity of the agreement. As well, the law practice has been analyzed according to the court cases.
Верховець К. С. Щодо питання зміни та припинення договору про сплату аліментів на дитину / К. С. Верховець // Часопис цивілістики. – 2014. – Вип. 17. – С. 176-179.
Keywords: угоди; аліменти; аліментні договори; судова практика; сплата аліментів на дитину; соглашения; алименты; алиментные договора; судебная практика; уплата алиментов на ребенка; agreements; alimony; alimony agreement; law practice; payment of child support