Трансформація теоретичних засад антропологічних досліджень у праві. - Завальнюк, В.В.; Завальнюк, В.В.; Zaval'njuk, V (My University, 2012)
Subject of the scientiﬁ c article has actual character, because the speciﬁ city of the current perception of legal anthropology lies in its existing capacity to formulate their research directions based on unsystematized, fragmentary knowledge of other sciences, and is on this basis to build their own scientiﬁ c grounds.
Завальнюк В.В. Трансформація теоретичних засад антропологічних досліджень у праві. / В.В. Завальнюк //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 44. – C. 11 - 17.
Keywords: Антропологія права; Антропологичні дослідження у праві; Юридична антропология; Трансформація теоретичних засад у праві; Трансформация теоретических основ в праве; Юридическая антропология; Антропологические исследования в праве; Антропология права; Anthropology rights; Anthropological studies in the Law; Legal Anthropology; Трансформация теоретических основ в праве