Удосконалення процесу кодифікації М. Ю. Чижовим - Дзевелюк, Андрій Володимирович (Одеса : Фенікс, 2015)
У даній статті досліджується внесок М. Ю. Чижова в теорію кодифікації, співвідношення кодифікації і науки, а також основні вимоги, які пред’являються до кодифікації.

В данной статье исследуется вклад Н. Е. Чижова в теорию кодификации, соотношение кодификации и науки, а также основные требования, которые предъявляются к кодификации.

This article explores the contribution of N.E. Tchizhov’s to the theory of codification, the ratio of codification and science, as well as the basic requirements that apply to codification.
Дзевелюк А. В. Удосконалення процесу кодифікації М. Ю. Чижовим / А. В. Дзевелюк // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 54. – С. 296-302.
Keywords: Микола Юхимович Чижов; теорія кодифікації; процес кодифікації; кодекс; Mykola Yukhymovych Chyzhov; codification theory; codification process; сode of; Николай Ефимович Чижов; теория кодификации; процесс кодификации; кодекс