Конституційне право України : навчально-методичний посібник - Качурінер, В. Л.; Качурінер, Вікторія Львівна; Згама, Антоніна Олександрівна; Згама, А. О. (Одеса : Гельветика, 2022)
У навчально-методичному посібнику викладено основні питання курсу «Конституційне право України», наведено перелік питань до семінарських занять, бібліографія для підготовки до семінарських занять, питання для самостійної перевірки знань. Навчально-методичний посібник призначено для здобувачів вищої освіти та розроблено відповідно до освітньої програми підготовки бакалавра за спеціальністю 262 – Правоохоронна діяльність.
Качурінер В. Л. Конституційне право України : навчально-методичний посібник / В. Л. Качурінер, А. О. Згама. – Одеса : Гельветика, 2022. – 258 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/24206
Keywords: джерела конституційного права; Конституція України; основи конституційного ладу України; конституційно-правовий статус людини і громадянина в Україні; громадянські (правові) стани особистості в Україні; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE