Реформа виконавчої служби,що може занепасти - Притуляк, Валерій Миколайович (Одеса : Фенікс, 2017)
У статті наведено невичерпний перелік вад Закону, є як і більш так і менш серйозні недоліки.Про це свідчить і зміни, які вже були внесені до Закону України "Про виконавче провадження" і зміни, які на думку автора будуть неодмінно вноситись.Хотілося б щоб до підготовки таких важливих законодавчих актів законодавець ставився більш відповідально та обмірковано та виправив вже існуючі недоліки
Притуляк В.М. Реформа виконавчої служби,що може занепасти / В.М. Притуляк / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 67-69.
Keywords: виконавча служба; рішення суду; виконавча дія; виконавча справа; Закон України "Про виконавче провадження"