Тенденції розвитку торгівлі людьми на фоні пандемії COVID-19 - Кльоб, Катерина Іванівна (Одеса : Гельветика, 2020)
В статті розкривається питання розвитку торгівлі людьми на фоні пандемії COVID-19. Автор наголошує на тому, що, під час пандемії число потерпілих від різних форм торгівлі людьми збільшилось. Для недопущення подальшого збільшення кількості випадків торгівлі людьми держави повинні спрямовувати зусилля на попередження таких правопорушень та надавати населенню фінансову та соціальну підтримку.
Кльоб К. І. Тенденції розвитку торгівлі людьми на фоні пандемії COVID-19 / К. І. Кльоб // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 107-109.
Keywords: COVID-19; торгівля людьми; права людини; закриття кордонів; масове звільнення; сексуальна експлуатація; трудова експлуатація